© Birgitta Ekblad 2009 - 2013

© Birgitta Ekblad 2009 - 2013
Alla foton och all text tillhör mig om inget annat sägs. Förbjudet att kopiera utan tillstånd.

torsdag 17 maj 2012

Att återuppväcka kroppen!

Det inte lätt att börja motionera igen efter alla lata dagar. Nu har jag bestämt mig för att höja min kondis till en bättre nivå. Mitt mål är att röra på mig tre timmar i veckan. Tre ggr, må, ons och tors skall jag jogga/lufsa mig fråmåt. Hur länge spelar ingen roll, bara veckans motion blir sammanlagt tre timmar, minst! 


Jag må vara lite optimistisk nu när solen lyser och det blir varmare men bara jag får in rutinerna, hoppas det går vägen oxå i höst? Men det är en annan historia. Jag är här och nu! Och det är nu det gäller!


Jag har hittat en ny runda som tär på mig ordentligt. Jag utgår från badhusparken, upp längs med trapporna till vattentornet. Därefter följer jag stigen neråt över Neptuniegatan vid Mariegård och vidare till WHA-rundan. Den joggar jag ibland en gång, ibland två. Idag sprang jag även över Klinten mot sjukhuset så långt som grusvägen gick. Sammanlagt blev det nästan 8 km! Banan är jäkligt effektivt för det går uppåt och neråt i en salig kompott och den tar totalt musten ur mig.


Det här med pyssel då? Nä det går inte..
Det här med kortmakeri då? Det går inte heller något vidare..
Ja inget pyssel överlag. Har tagit en paus. Men så här kunde det se ut i februari när jag jobbade med min Art Journal.
2012-02-11 11.30.20