© Birgitta Ekblad 2009 - 2013

© Birgitta Ekblad 2009 - 2013
Alla foton och all text tillhör mig om inget annat sägs. Förbjudet att kopiera utan tillstånd.

måndag 20 juni 2011

Dags för semester!

Nu är det dags för semester! Reser österut ett tag medan sonen har full kontroll över hemmet.


Trevlig midsommar! Återkommer snart igen...



söndag 12 juni 2011

Andligen närvarande!

Härom veckan var jag hem till Skäret. Det går fortare att flyga till Kreta än att ta sig till mitt land. Om en vecka styr jag kosan dit igen. Det ska blir skönt att tillbringa ett par veckor tillsammans med mina kära föräldrar. 


Anyway, på vägen hem fick jag mig en ordentligt vind-genom-körare på färjan, vilket syns på frisyren. Det var så vackert att jag fick en andlig upplevelse. Vatten och hav är rofyllt...









fredag 10 juni 2011

Att njuta!

Fånga dagen - Carpe Diem!
Jo ibland kanske, alltför sällan. Jag försöker så ofta, så ofta...men inser att dagarna bara försvinner, en efter en. Hur ska man göra, riktigt?


Absolut ska vi njuta av värmen och solen, ta hand om varandra men ändå...hur gör man?


Kanske såhär:
...hela eftermiddagen och kvällen har jag suttit och mediterat, tagit fotbad, läst inredningstidningar, ätit en bit mat, druckit ett par cider, hört på grannarnas pladder och planerat absolut ingenting inför min stundande semester. 
Inte så ofta kan jag sitta i min lilla oas helt stilla utan en vindpust för oftast blåser det än härifrån, än därifrån...men idag var det vindstilla. Fantastiskt!


Att bo stan, i ett höghus behöver inte vara helt fel...om man planterar lite grönsaker i krukor, lyfter ut lite blommor, en spegel, nitar upp ett tyg.. precis vad som passar eller inte passar. Det blir bra, det är bara att plocka fram och inte fundera så mycket ;) Till slut kanske det ser ut som hos mig!






Och var finns din oas?