© Birgitta Ekblad 2009 - 2013

© Birgitta Ekblad 2009 - 2013
Alla foton och all text tillhör mig om inget annat sägs. Förbjudet att kopiera utan tillstånd.

onsdag 28 juli 2010

Semester!

Idag är det min tredje semesterdag! Det är skönt att släppa rutiner och äta när man blir hungrig, lägga sig när man blir trött och sova precis hur länge som helst!

Rockoff fortsätter hela veckan. Igår var Lars Winnerbäck här och spelade. Han var så jävla bra! Fick 5 plus i dagens tidning.



Precis så här ska jag göra resten av veckan!

torsdag 22 juli 2010

Lite kort med falsk linne-känsla!

Jag har fixat några kort som blev klara precis idag men som tagit veckor att framställa. Först var det funderande hit och dit. Sedan var det förståss lite misslyckande på vägen men sen slog det mig! 

Jag ville ha kort med linne känsla!
Sagt och gjort! (Tiden lyser fortfarande med sin frånvaro men när jag ändå blev klar idag med ideén kan jag gärna visa den, au revoir till nästa gång!)

Så här blev korten som jag kallar falsk linne känsla! För de känns som det finaste tyg! Dessutom har jag med flit låtit korten vara lite sneda och vinda, för att förhöja det handgjorda. Mitt fina apelsinträd får höja korten till det passionata...

Klicka för större bild!





onsdag 21 juli 2010

Hello ladies...

Super kul och häftig reklam! Alla vill ha en man som doftar gott :))))


Blogg-torka

En tjuv härjar i mitt läger! 

Den stjäl min tid!

Semestern närmar sig, bara två arbetsdagar kvar...sen ska jag rå om mig själv och hoppeligen få lite ordning hemma. Mattorna är tvättade men inte golven.


Så jag säger Au Revoir tills tiden hittar hem till mig igen!


Varför inte pyssla med något i sommar (om du har tiden), då föreslår jag att du plockar fram mormors knappskrin och fixar ihop något kul, typ armband, halsband, blommor, pimpar din klänning eller varför inte ett kort?








(Med massor av tips!) 

 

torsdag 8 juli 2010

Snart så!

Är bordet klart! Ser blått ut men är vitt, vitt och vitt....


....Och det ska blir matt-tvätt, snart....i helgen om värmen håller i sig....

onsdag 7 juli 2010

Dåligt med bloggandet

Matlagning och bakning - Det är sånt som jag tycker om. Igår blev det hämtpizza (ha, ha....) men däremot blev det två olika sorters surdegsbröd, ett vitt bröd- bakad på Manitoba cream och vetemjöl. Två andra bröd bakade på rågmjöl.

Min goda väninna kom på besök så det blev te och mackor. Halva ena brödet fick hon ta hem. Hoppas det smakade ännu idag.

Jo som sagt...det här med bloggandet ...det blir inget bra av det nu när det är sommar. Så det enda jag kan och orkar prestera idag är en inspirations bild från IKEA...finns flera men den här fångade mitt sinne! Underbar lada med uppdukat bord. Känns som svunna tider, när jag var barn; lador nyfyllda med hö, djur, kornas råmande, hönsens kacklande, dofter ------